Beste bezoeker, Pokemeadow wordt op dit moment gerenoveerd. We proberen ervoor te zorgen dat je zoveel mogelijk content gewoon kunt bekijken. Mocht er een link niet werken, dan betekent dit dat deze sectie nog niet is gerenoveerd en daarom tijdelijk gesloten is.

Battles

Pokémon Black & White introduceren een gloednieuw battle systeem. Er is weer een gloednieuw design aan de battles toegevoegd. Er komen nu niet alleen single en double battles, maar ook Triple Battles.

De competitieve aspecten van Black & White zal niks veranderen, zoals de EVs en IVs. Dat zal allemaal dezelfde blijven zoals in Pearl, Diamond, Platinum, HeartGold en SoulSilver. Ook de verdeling van Physical en Special aanvallen zal niet veranderen. De grootste veranderingen zullen in het design plaatsvinden en de nieuwe triple battles.

Het gloednieuwe design heeft nu geen statische plaatjes meer zoals in de vierde generatie games. Daarvoor in de plaats bewegen de Pokémon de hele tijd door en zal je dus een meer realistische kijk op de battle krijgen. Wanneer je aanvalt zal de camera zich aanpassen, waardoor je meer actie krijgt. Ook de achtergrond zal niet langer meer zo statisch zijn.


De derde generatie werd ons de dubbel battles voorgesteld, nu we aangekomen zijn bij de vijfde generatie stelt Pokémon ons weer een andere battle stijl voor, namelijk de triple battles. Hierbij speel je tegen elkaar met ieder drie Pokémon op het veld. Je kunt kiezen voor twee stijlen triple battles; targetting en rotation.

Targetting is net als in elke battle: het selecteren van welke Pokémon je wilt aanvallen. De middelste Pokémon kan iedereen aanvallen op het veld, terwijl de Pokémon naast de middelste niet iedereen kan aanvallen. De naaste Pokémon kunnen alleen de middelsten raken en de Pokémon die recht tegenover hem/haar staat. Je krijgt de mogelijkheid om van plaats te wisselen maar dat zou je dan wel een beurt kosten. Je kan dus de conclusie trekken dat de middelste Pokémon het meeste schade veroorzaakt.

Rotation is een nieuwe methode met een stage die je kan draaien. Ook komen er drie Pokémon van ieders party op het veld maar met een iets andere bedoeling. Je vecht één tegen één met de andere Pokémon achter je. Je kan de stage met de klok mee draaien of tegen de klok in zonder een beurt te verliezen, zodat je dezelfde beurt nog aan kan vallen. De speed wordt pas berekend nadat de stage gedraaid heeft.

Advertenties
Interesse om te adverteren op Pokemeadow.nl?
Neem dan contact met ons op via info@pokemeadow.nl!