Beste bezoeker, Pokemeadow wordt op dit moment gerenoveerd. We proberen ervoor te zorgen dat je zoveel mogelijk content gewoon kunt bekijken. Mocht er een link niet werken, dan betekent dit dat deze sectie nog niet is gerenoveerd en daarom tijdelijk gesloten is.

Dream World

De Dream World is een nieuwe feature in het spel en een deel van Global Link. In de Dream World kan je veel dingen vinden die je in Unova niet kan vinden, zoals Pokémon en items.

Om de Dream World te bereiken zul je als eerst in het bed in Fennel's huis moeten gaan liggen. Dit huis is te vinden in Striaton City. Als je hier bent moet je met de Dream Mist verbinding maken met de Global Link website. Zo kom je in de Dream World.

Zoals al eerder gezegd kan je in de Dream World Pokémon bemachtigen die je in Unova zelf niet kan krijgen. Deze Pokémon komen uit een eerdere generatie en het is ook mogelijk dat deze Pokémon een andere ability hebben dan voorheen. In de Dream World raak je met deze Pokémon bevriend en zullen dan op een specifieke plek in Unova erg gemakkelijk te vangen zijn.


Naast Pokémon zijn er ook verschillende items en berries in de Dream World te bemachtigen. Vooral het feit dat er berries in de Dream World groeien is interessant, omdat er nergens in Unova berries te vinden zijn. De items die je in de Dream World vindt kan je naar je spel zetten, waardoor je ze kan vinden in een bepaald gebied.

En last, but not least kan je in de Dream World je eigen huis versieren en opmaken. Het huis vind je op een drijvend eiland en je kan het precies zo maken zoals jij het wilt met de decoraties die je in je bezit hebt. Je kan met je huis ook verbinden met het huis van je vrienden, zodat jullie Pokémon samen kunnen spelen.

Advertenties
Interesse om te adverteren op Pokemeadow.nl?
Neem dan contact met ons op via info@pokemeadow.nl!