Beste bezoeker, Pokemeadow wordt op dit moment gerenoveerd. We proberen ervoor te zorgen dat je zoveel mogelijk content gewoon kunt bekijken. Mocht er een link niet werken, dan betekent dit dat deze sectie nog niet is gerenoveerd en daarom tijdelijk gesloten is.

Passing Survey

Pokémon Black/White maakt gebruik van de C-Gear functie Passing By die je instaat stelt om bij elkaar in het spel rond te lopen. Als verlengde hiervan is er ook de Passing Survey. Een reeks vragen die je eerst zelf moet beantwoorden om vervolgens op onderzoek uit te gaan met als doel te kijken wat de meest gegeven antwoorden zijn. Deze survey kan je eerst zelf doen in Castelia City om vervolgens antwoorden van anderen te verzamelen.

Het hangt af van de vraag hoeveel antwoorden je moet verzamelen. Voor de simpele vragen heb je maar antwoorden nodig van meer dan vijf mensen. Maar voor de moeilijkere vragen kan je zelfs zoveel als meer dan honderd mensen moeten ondervragen.

Je krijgt hiervoor alle tijd voor maar je moet er wel minstens een bepaalde tijd over doen. Soms moet er twee uur overheen gaan voordat je je vondsten in mag leveren en soms is dat honderd uur.

Dit klinkt natuurlijk als ontzettend veel werk maar het valt allemaal wel mee. Want zodra je iemand tegenkomt in de Passing By mode registreer je automatisch de antwoorden die hij/zij gegeven heeft en heb je dus alweer een persoon meer voor je survey. En al je moeite zal uiteindelijk door de opdrachtgever worden beloond door middel van een item.

Advertenties
Interesse om te adverteren op Pokemeadow.nl?
Neem dan contact met ons op via info@pokemeadow.nl!