Beste bezoeker, Pokemeadow wordt op dit moment gerenoveerd. We proberen ervoor te zorgen dat je zoveel mogelijk content gewoon kunt bekijken. Mocht er een link niet werken, dan betekent dit dat deze sectie nog niet is gerenoveerd en daarom tijdelijk gesloten is.

Royal Unova

Een boot waar je mee kunt reizen, je zou zeggen dat zoiets niet nieuw is in de pokémon wereld. En dat klopt. Maar de Royal Unova brengt wat meer met zich mee dan de schepen die haar voorgingen. Ten eerste: Entreegeld. Je mag het schip niet betreden zonder eerst duizend Pokédollar neer te leggen. Ook kan je enkel op bepaalde tijdstippen het schip betreden. Deze tijdstippen zijn afhankelijk van het seizoen maar het is altijd in de avond.

  • In de lente en de herfst is het van: 17:00 t/m 19:59
  • In de zomer van: 19:00 t/m 20:59
  • En in de winter van: 16:00 t/m 18:59
Helaas is er ook een tijdlimiet die bepaald hoelang je op het schip mag blijven. Dus zorg dat je weet wat je wilt doen.

Eenmaal op het schip aangekomen kom je allemaal trainers tegen die best met je willen battlen. Deze hebben pokémon van in de level zestig en geven je een zeldzaam gebruiksitem als je ze weet te verslaan. Bijvoorbeeld de zeer gewilde RageCandyBar en Lava Cookie.

Maar dat is niet alles. De andere, nieuwe, functie die het schip heeft is misschien wel de leukste en beste. Je kunt op het dek van het schip staan om zo te genieten van het uitzicht. Zo kan je de verbeterde graphics en het 3D systeem van Black en White beter leren waarderen. En een cruise zou geen cruise zijn als je geen mogelijkheid had tot nietsen.

Advertenties
Interesse om te adverteren op Pokemeadow.nl?
Neem dan contact met ons op via info@pokemeadow.nl!