Beste bezoeker, Pokemeadow wordt op dit moment gerenoveerd. We proberen ervoor te zorgen dat je zoveel mogelijk content gewoon kunt bekijken. Mocht er een link niet werken, dan betekent dit dat deze sectie nog niet is gerenoveerd en daarom tijdelijk gesloten is.

Transfers

Transfer Machine is een machine die je de mogelijkheid geeft om je Pokémon uit de vierde generatie over te zetten naar de vijfde generatie. Net zoals je in Pearl, Diamond, Platinum, HeartGold en SoulSilver je Pokémon van de derde naar de vierde generatie kan zetten. Daar moest je met behulp van Pal Park de Pokémon vangen die je overgezet had.

De Transfer Machine moet je eerst vrijspelen door in een gebouw in Hiun City tegen een persoon te praten die je vraagt om een uitdrukking. Als je hem/haar de goede uitdrukking verteld, zal net als met de Mystery Gift, een nieuwe optie verschijnen voor de Transfer Machine in het hoofdmenu.


Je kan de Transfer Machine gebruiken als je 2 DS-systemen hebt, één DS met Black of White en de andere DS met Pearl, Diamond, Platinum, HeartGold of SoulSilver. De DS met Black of White zend een DS Download Play programma naar de andere DS. Zodat de andere DS kan verbinden via DS Download Play in het DS menu. Specifieke Event-Pokémon kunnen worden geselecteerd en meteen overgezet. Voor alle andere Pokémon is er in Black en White een minigame waar je Pokémon mee kunt vangen, de PokéShifter.

De PokéShifter is een simpele minigame waar je je Pokémon kunt vangen, net als in Pal Park. In het bovenste scherm zie je een aantal struiken waar jouw gestuurde Pokémon tussen verschijnen. De bedoeling is om jouw Pokémon te vangen met behulp van een boog met Pokéballs. De boog bestuur je met het touchscreen, terwijl je op het bovenste scherm kan zien waar je richt. Ook zit er een tijdslimiet aanvast. Het is nog niet bekend wat er gebeurd met je Pokémon als de tijd om is. De locatie waar je de PokéShifter kan gebruiken is ook nog niet bekend.

Wanneer je de speciale event Entei, Raikou of Suicune stuurt van de vierde generatie speel je een event vrij in Black en White. Dit event geeft je de mogelijkheid tot de Illusion Forest, waar je Zoroark kan vangen. Wanneer je Raikou stuurt is Zoroark's illusie Entei, stuur je Suicune dan zul je Raikou verwachten, en wanneer je Entei stuurt dan staat Suicune tegenover je. Dit is de enige kans om Zoroark te vangen.

Maar dit is niet alles; tevens heb je nog een event voor Zorua, de pre-evolutie van Zoroark. Wanneer je de event Celebi stuurt, zul je twee personen vinden in de poorten van Hiun City. Praat tegen deze personen met Celebi in je party en de Zorua zal veranderen van zijn illusie. Als gift krijg je Zorua.

Advertenties
Interesse om te adverteren op Pokemeadow.nl?
Neem dan contact met ons op via info@pokemeadow.nl!