Beste bezoeker, Pokemeadow wordt op dit moment gerenoveerd. We proberen ervoor te zorgen dat je zoveel mogelijk content gewoon kunt bekijken. Mocht er een link niet werken, dan betekent dit dat deze sectie nog niet is gerenoveerd en daarom tijdelijk gesloten is.

United Tower

The United Tower

Helemaal in het zuiden van Unova, midden in de zee, is de United Tower te vinden op een eiland. Helaas is de United Tower pas te betreden nadat je een item via een event hebt gekregen. Je kan naar de United Tower gaan doormiddel van de boot die aan de United Pier in Castelia City ligt. Als je aankomt zal je heel weinig vinden, behalve een toren van maarliefst 130 verdiepingen. Dit is de United Tower.

Als je binnenkomt zal je meteen tegen een bewaker oplopen en legt het een en ander uit over de veiligheid in de Tower. Zo zullen bewakers diensten hebben om ervoor te zorgen dat jonge trainers veilig zijn en kunnen vechten. Nadat hij dit heeft uitgelegd zal hij je toelaten en kan je de Tower echt betreden. Je kan dan naar elke verdieping toe om trainers te bevechten, alleen zullen nergens trainers zijn en het is vooralsnog onbekend hoe die trainers er kunnen komen.

Advertenties
Interesse om te adverteren op Pokemeadow.nl?
Neem dan contact met ons op via info@pokemeadow.nl!