Beste bezoeker, Pokemeadow wordt op dit moment gerenoveerd. We proberen ervoor te zorgen dat je zoveel mogelijk content gewoon kunt bekijken. Mocht er een link niet werken, dan betekent dit dat deze sectie nog niet is gerenoveerd en daarom tijdelijk gesloten is.

Battle Arcade

De opzet van de Battle Arcade lijkt simpel: versla zoveel mogelijk trainers. De Battle Arcade heeft echter nog een extraatje voor je. Je krijgt voor je gevechten een roulette voorgeschoteld. De uitkomst van de roulette be´nvloedt je gevecht. De roulette heeft vanzelfsprekend positieve en negatieve uitkomsten. Je Pokemon kunnen bijvoorbeeld een "Burned-status" krijgen, of een HP-verlaging krijgen. Natuurlijk kunnen je tegenstander dezelfde nadelen krijgen.

Frontier Brain

Je zult Arcade Star Dahlia, de Frontier Brain van de Battle Arcade, tijdens je 21e en 49e gevecht tegenkomen. Dahlia gebruikt vaste teams. Normaal zou dat een voordeel zijn, maar dat hoeft ditmaal niet het geval te zijn. Doordat de roulette invloed heeft op het gevecht, kan het zelfs voor de beste teams nog moeilijk worden.

Arcade Star Dahlia (Streak 21)
DusknoirMedichamLudicolo


Als je eenmaal het zilveren symbool hebt bemachtigd, kun je doorgaan voor het gekleurde. Deze keer heb je het wel wat makkelijker, want voor 50CP kun je een gevecht overslaan, en zo sneller bij Darach komen. Het gevecht met Darach zelf is natuurlijk wat moeilijker.

Arcade Star Dahlia (Streak 49)
ZapdosBlazikenTogekiss

Advertenties
Interesse om te adverteren op Pokemeadow.nl?
Neem dan contact met ons op via info@pokemeadow.nl!