Beste bezoeker, Pokemeadow wordt op dit moment gerenoveerd. We proberen ervoor te zorgen dat je zoveel mogelijk content gewoon kunt bekijken. Mocht er een link niet werken, dan betekent dit dat deze sectie nog niet is gerenoveerd en daarom tijdelijk gesloten is.

Battle Factory

In de Battle Factory draait het allemaal om de zogenaamde Rental Pokemon. Rental Pokemon zijn Pokemon die je moet lenen. Bij iedere start van een reeks krijg je 6 Rental Pokemon voorgeschoteld. Van deze 6 mag je er uitzoeken, en deze vervolgens gebruiken in een serie gevechten. Na een gevecht heb je de mogelijkheid om de Rental Pokemon te ruilen met die van je tegenstander. De willekeurigheid kan in je voordeel, maar ook in je nadeel werken. Denk goed na voordat je een keuze maakt, want deze kan het verschil tussen winst en verlies maken.

Frontier Brain

Factory Head Thorton is het opperhoofd van de Battle Factory. Thorton heeft een willekeurig team, bestaande uit Rental Pokemon. Door de diversiteit in zijn team kan hij een geduchte tegenstander zijn. Zorg daarom zelf ook voor genoeg variatie in je team. Je zult Thorton tegenkomen tijdens je 21e en 49e gevecht.

Factory Head Thorton (Streak 21)


Tijdens je Battle Factory-avontuur worden je Pokemon steeds sterker. Natuurlijk geldt dit ook voor je tegenstanders en Factory Head Thorton. Ook ditmaal bestaat zijn team weer uit Rental Pokemon, en is dus geheel willekeurig.

Factory Head Thorton (Streak 21)

Advertenties
Interesse om te adverteren op Pokemeadow.nl?
Neem dan contact met ons op via info@pokemeadow.nl!