Beste bezoeker, Pokemeadow wordt op dit moment gerenoveerd. We proberen ervoor te zorgen dat je zoveel mogelijk content gewoon kunt bekijken. Mocht er een link niet werken, dan betekent dit dat deze sectie nog niet is gerenoveerd en daarom tijdelijk gesloten is.

Battle Fontier

In Platinum is op Battle Island een Battle Frontier aanwezig. Nieuwe en oude faciliteiten maken er hun opwachting. De Battle Frontier telt ditmaal 5 faciliteiten. Welke dat zijn, kun je hieronder lezen.

Het principe van de Battle Frontier lijkt weer precies hetzelfde als in Emerald: punten verdienen door in de verschillende faciliteiten te vechten. Van die punten kun je vervolgens allerlei interessante items kopen zoals TMs. Wil je weten wat je allemaal voor je Battle Points kunt krijgen? Neem dan een kijkje op de Battle Shops pagina. Er zijn ditmaal -in tegenstelling tot in Emerald- geen Move Tutors aanwezig in de Battle Frontier. De Move Tutors zijn verspreid over Sinnoh.

Battle Tower

Zoals vele andere plaatsen en dingen heeft ook de Battle Tower een makeover gehad. Er zijn Staryu-standbeelden bijgekomen, de medewerkers hebben nieuwe outfits, en ook de vloer heeft een nieuw motief. Het principe is nog steeds hetzelfde. Versla zoveel mogelijk trainers in reeksen van 7. Als het je lukt krijg je de gebruikelijke 3 Battle Points. Tower Tycoon Palmer heeft promotie gemaakt, en is nu ook een van de vijf Frontier Brains. Er is ook een Wi-Fi Co-op modus aanwezig, waarbij je samen met je vriend(in) double battles kunt houden.

Battle Factory

Een Battle Frontier hoort natuurlijk een Battle Factory te hebben. Natuurlijk heeft Platinum er een. Het principe is nog steeds hetzelfde als in Pokémon Emerald; Je krijgt 6 Rental Pokémon voorgeschoteld, waar je er 3 van mag uitkiezen. Als je een gevecht wint, heb je de mogelijkheid om je Rental Pokémon te ruilen met die van je tegenstander. Lukt het jou om Factory Head Thorton uit te verslaan?

Battle Castle

Battle Castle is een faciliteit die voor een echte uitdaging zorgt. Je Pokemon worden na afloop van een battle niet hersteld. Je Pokemon kun je laten herstellen met Castle Points. Ook kun je Castle Points besteden aan allerlei handige extra's. Lukt het jou om de Castle Points juist te investeren, en Castle Valet Darach, de Frontier Brain van Battle Castle, te verslaan?

Battle Arcade

In de Battle Arcade gaat het er anders an toe dan in de andere faciliteiten. Voor je aan je gevecht begint, mag je aan een roulette doen. De uitkomst van deze roulette heeft invloed op je gevecht. De ene keer zit het mee, en krijgt je tegenstander bijvoorbeeld een Burn-status. De andere keer zit het tegen en wordt het level van je Pokemon verlaagt. Ben jij in voor een uitdaging, en kun jij je goed aanpassen aan de situatie? Ga dan eens de strijd aan in de Battle Arcade en neem het op tegen Arcade Star Dahlia.

Battle Hall

De Battle Hall heeft een unieke mogelijkheid. Je kunt namelijk kiezen tegen welk type Pokemon je vecht. Strategisch gezien zou dit de makkelijkste faciliteit moeten zijn, maar is dat ook echt het geval? Nee, de Pokemon zijn niet alleen van het door jou gekozen type. Er zijn natuurlijk genoeg Pokemon met een typecombo die alsnog voor moeilijkheden kan zorgen. Lukt het jou om de goede keuzes te maken, en zo tegenover Hall Matron Argenta te komen staan?

Advertenties
Interesse om te adverteren op Pokemeadow.nl?
Neem dan contact met ons op via info@pokemeadow.nl!