Beste bezoeker, Pokemeadow wordt op dit moment gerenoveerd. We proberen ervoor te zorgen dat je zoveel mogelijk content gewoon kunt bekijken. Mocht er een link niet werken, dan betekent dit dat deze sectie nog niet is gerenoveerd en daarom tijdelijk gesloten is.

Partnerpokémon

In 1998 deed Pokémon Yellow iets nieuws: je had de mogelijkheid om je Pikachu achter je aan te laten lopen. Zes jaar later, in 2006, werd ditzelfde kunstje herhaald in Pokémon Diamond en Pearl. In Amity Square had je de mogelijkheid om met 20 verschillende Pokémon rond te lopen. HeartGold en SoulSilver gaan nog een stapje verder. In deze games kun één van de 493 Pokémon achter je aan laten lopen. Ja, je leest het goed, alle Pokémon zijn in staat je te achtervolgen. Zodra je je starter hebt ontvangen krijg je van Professor Elm te horen dat je één Pokémon de opdracht kunt geven jou te laten volgen. Het enige dat je hiervoor hoeft te doen, is de Pokémon die je achter je aan wilt laten lopen vooraan in je party te zetten.


Net zoals in Pokémon Yellow kun je in HeartGold en SoulSilver met je partnerpokémon communiceren. Door je om te draaien en met je Pokémon te praten kun je zie hoe hij zich voelt. Van Diamond en Pearl is de mogelijkheid om items van je Pokémon te krijgen overgenomen. Na het zetten van een bepaald aantal stappen heb je kans dat je Pokémon een item heeft gevonden. Praat met je Pokémon en hij zal je het item geven. Het is op moment van schrijven nog onbekend welke items er gevonden kunnen worden.
Advertenties
Interesse om te adverteren op Pokemeadow.nl?
Neem dan contact met ons op via info@pokemeadow.nl!