Beste bezoeker, Pokemeadow wordt op dit moment gerenoveerd. We proberen ervoor te zorgen dat je zoveel mogelijk content gewoon kunt bekijken. Mocht er een link niet werken, dan betekent dit dat deze sectie nog niet is gerenoveerd en daarom tijdelijk gesloten is.

Pichu

Pichu

Dat Pichu de favoriete Pokémon van Jun'ichi Masuda (Gamefreak's Game Director, componist en designer van de Hoenn-regio) is, blijkt maar weer in Pokémon HeartGold en SoulSilver. In deze games hebben twee speciale Pichu een bijrol gekregen. De eerste van die twee is de Pikachu Colored Pikachu, vaak afgekort tot PCP. Pikachu Colored Pichu is een speciale Event-Pokémon, die op moment van schrijven nog niet in Europa te krijgen is. Op Diamond, Pearl en Platinum is deze Pikachu Colored Pichu niets meer of minder dan een Shiny Pichu.


Echter, wanneer je deze Pichu overzet naar HeartGold of SoulSilver, en meeneemt het kleine tempeltje in Ilex Forest, gebeurt er iets speciaals: er zal nog een Pichu verschijnen; de speciale Spikey Eared Pichu. Deze Pichu wil dan dat jij haar trainer wordt. Zoals de naam "Spikey Eared Pichu" al zegt, heeft deze Pichu één puntig oor. Ook is deze Pichu altijd vrouwelijk, kan zij niet evolueren, en kan zij ook niet geruild worden. Wanneer je Spikey Eared Pichu naar Professor Elm brengt, zal hij je uitleggen dat deze Pichu met Celebi door de tijd heeft gereist, wat ervoor gezorgd heeft dat zij dat kenmerkende oor kreeg.

Advertenties
Interesse om te adverteren op Pokemeadow.nl?
Neem dan contact met ons op via info@pokemeadow.nl!