Beste bezoeker, Pokemeadow wordt op dit moment gerenoveerd. We proberen ervoor te zorgen dat je zoveel mogelijk content gewoon kunt bekijken. Mocht er een link niet werken, dan betekent dit dat deze sectie nog niet is gerenoveerd en daarom tijdelijk gesloten is.

Ruins Of Alph

Ruins Of Alph

Ten zuidwesten van Violet City, links van Route 32 om precies te zijn, vind je de Ruins of Alph. Er zijn vier kamers te vinden, elk met een eigen puzzel. Niet elke puzzel direct beschikbaar bij je eerste bezoek aan de Ruins of Alph. Zo moet je Surf gebruiken om bij de ene puzzel te komen, terwijl je de ander kunt bereiken via de Union Cave. Natuurlijk zijn deze puzzels er niet voor niks. Wanneer je een puzzel hebt voltooid, zullen er meer Unown te vangen zijn in de Ruins of Alph. Wanneer je alle 26 Unown (A t/m Z) hebt gevangen, zal een kleine, nieuwe kamer openen, waarin Unown ! en Unown ? te vinden zijn.


Aan het eind van elke puzzelkamer zul je een raadseltje aantreffen. Wanneer je de Unown-tekst leest, zal duidelijk worden wat je moet doen. Er is een kamer die vraagt om het gebruik van een Escape Rope, een kamer die vraagt om het gebruik van de aanval Flash, een kamer die vraagt om Ho-Oh in je party te hebben, en een kamer die vraagt om een Waterstone in je Bag te hebben. Wanneer je aan deze voorwaarden voldoet, zal er een klein kamertje achter de puzzel geopend worden. Hier tref je verschillende items aan. In het kleine huisje bij de Ruins of Alph kun je een speciaal Key Item, het Unown Report, krijgen. Met dit handige Key Item vertelt je meer feitjes over die Unown die je gevangen hebt, en houdt tevens notities van je Unown-onderzoek bij.


Advertenties
Interesse om te adverteren op Pokemeadow.nl?
Neem dan contact met ons op via info@pokemeadow.nl!