Beste bezoeker, Pokemeadow wordt op dit moment gerenoveerd. We proberen ervoor te zorgen dat je zoveel mogelijk content gewoon kunt bekijken. Mocht er een link niet werken, dan betekent dit dat deze sectie nog niet is gerenoveerd en daarom tijdelijk gesloten is.

Over Pokemeadow

Pokemeadow is een Nederlandstalige pokémonsite die zich richt op de competitieve aspecten van de populaire spellenreeks. Competitief wilt in dit geval zeggen dat je probeert de best mogelijke pokémon te krijgen, en dat je tegen andere menselijke spelers speelt. Hoe je die dingen voor elkaar kunt krijgen, kun je vinden op deze site. Het is een beetje te vergelijken met een achtbaanrit: aan het begin twijfel je en weet je niet waar je aan begint, maar na afloop ben je een ervaring rijker. Ik beloof je dat Pokemeadow dieper op pokémon ingaat dan welke andere Nederlandstalige site dan ook.

Ook als je niet competitief speelt, is Pokemeadow natuurlijk een handige site:

  • We hebben onze eigen Pokédex, waarin je in een oogopslag kunt zien welke aanvallen je favoriete pokémon allemaal kan leren.
  • Pokemeadow heeft uitgebreide informatie over alle 4e generatie pokémonspellen, zoals Diamond, Pearl en Platinum.
  • Op ons forum kun je altijd terecht voor je vragen over pokémon. Er is altijd wel iemand die het antwoord zal weten op je vraag, en het je met plezier zal uitleggen.
  • Heb je een goede pokémon die je kwijt wilt? Zet hem dan gewoon te ruil op ons Trade Centre! Andere bezoekers van de site zullen jouw pokémon zien staan, en wie weet zijn ze wel ge´nteresseerd!

Pokemeadow is meer dan alleen een fansite voor mij persoonlijk. In het maken en onderhouden van deze site combineer ik met gaming en webdesign 2 van mijn favoriete bezigheden. Tevens is het ook een goede voorbereiding op mijn studie die ik wil gaan volgen en mijn gewenste baan. Zolang ik de tijd ervoor kan vrijmaken, zal ik Pokemeadow blijven onderhouden, en blijven proberen de gebruiksvriendelijkheid te verbeteren. Ik had een droom om ooit de beste competitieve Nederlandse pokémonsite te hebben, en die zal ik niet opgeven...

~ Swellow, webmaster van Pokemeadow

Advertenties
Interesse om te adverteren op Pokemeadow.nl?
Neem dan contact met ons op via info@pokemeadow.nl!