Beste bezoeker, Pokemeadow wordt op dit moment gerenoveerd. We proberen ervoor te zorgen dat je zoveel mogelijk content gewoon kunt bekijken. Mocht er een link niet werken, dan betekent dit dat deze sectie nog niet is gerenoveerd en daarom tijdelijk gesloten is.

De Crew

Pokemeadow zou niet kunnen bestaan zonder haar crew en er moet dan ook een plekje op de site zijn waar eervol vermeldt staat wie deel uitmaakt van het team achter Pokemeadow en wat voor een functies hij/zij uitoefent.

Beheerders

De beheerders zijn de belangrijkste mensen binnen de organisatie van Pokemeadow. Het hele reilen en zeilen van de website ligt in hun handen. Naast de echte beheertaken voeren ze in principe ook alle andere taken uit die je op de pagina aantreft.

SwellowEmpoleon
Leeftijd 20 17
E-mail swellow[at]pokemeadow.nl empoleon[at]pokemeadow.nl
Neventaken Eindredacteur Times, Ontwikkelaar site, Strateeg Eindredacteur in-game secties

Forum Moderators

Forum Moderator zijn is een ondankbare taak op een site. Je moet onverstoorbaar en consequent zijn om voortdurend de klaagzang van de leden te kunnen weerstaan, maar moet daarnaast ook ervoor kunnen zorgen dat de sfeer positief blijft op het forum.

KAABI MasterWeblock
Leeftijd 18 -
E-mail kaabi_master[at]pokemeadow.nl weblock[at]pokemeadow.nl
Neventaken Mailbag, Rozigheid Artistiek zijn

Redacteurs

Redacteurs zijn wellicht de meest onderschatte medewerkers van Pokemeadow. Ze zijn verantwoordelijk voor al die in-game artikelen die spelers verder helpen op hun tocht door de Pokémongames.

JackShuckle
Leeftijd 17 -
E-mail jack[at]pokemeadow.nl shuckle[at]pokemeadow.nl
Neventaken Strateeg -

Strategen

Strategen zijn leden van Pokemeadow die deel uitmaken van het zogenaamde "Strategy Team" van de site. Dit team is verantwoordelijk voor alle bijdragen die je ziet op de strategiepagina's in onze Pokédex.

pajamaMidorieShadowLoom
Leeftijd 19 19 15
E-mail pajama[at]pokemeadow.nl midorie[at]pokemeadow.nl shadowloom[at]pokemeadow.nl
Neventaken - - -
Advertenties
Interesse om te adverteren op Pokemeadow.nl?
Neem dan contact met ons op via info@pokemeadow.nl!