Beste bezoeker, Pokemeadow wordt op dit moment gerenoveerd. We proberen ervoor te zorgen dat je zoveel mogelijk content gewoon kunt bekijken. Mocht er een link niet werken, dan betekent dit dat deze sectie nog niet is gerenoveerd en daarom tijdelijk gesloten is.

Partnersites

De volgende sites hebben een partnerschap met Pokemeadow. Een kijkje nemen kan nooit kwaad, omdat andere sites je misschien dingen bieden die Pokemeadow niet heeft! Elke site focust zich op iets, en lang niet elke site heeft dezelfde focus als deze site.

Sinnoh

Sinnoh is een Nederlandstalige pokémonsite die zich focust op alle pokémongames van de 4e generatie. Daartoe behoren op dit moment Diamond, Pearl (waar de site een handige walkthrough voor heeft) en Platinum. Neem zeker eens een kijkje!

Pokéfront

PokéFront is een Belgische Pokémonsite opgericht op 17 januari 2007. De focus van PokéFront ligt op het verhandelen van Pokémon via Wi-Fi. Er worden lijsten bijgehouden over welke Shiny Pokémon zeldzamer is dan de andere en er is een trading center waar je overzichtelijk al je Pokémon te ruil kan zetten. Verder kan je op PokéFront ook terecht voor al je info over de laatste Pokémongames en op het forum kan je hulp vragen of bijpraten met andere leden.

Pokémon New Generation (NG)

Pokémon NG is een Franstalige pokémonsite die zich probeert te richten op pokémon in het totaal. Informatie over de anime, de games, de speelkaarten kan allemaal op deze site gevonden worden.

Pokémon International Forums (PI)

PI, oftewel Pokémon International, is een pokémonforum met een unieke feature: voor vele talen heeft het een eigen forum. PI heeft een erg handig Wifi-systeem, en is dus zeker een bezoekje waard!

Advertenties
Interesse om te adverteren op Pokemeadow.nl?
Neem dan contact met ons op via info@pokemeadow.nl!