Beste bezoeker, Pokemeadow wordt op dit moment gerenoveerd. We proberen ervoor te zorgen dat je zoveel mogelijk content gewoon kunt bekijken. Mocht er een link niet werken, dan betekent dit dat deze sectie nog niet is gerenoveerd en daarom tijdelijk gesloten is.

Wat is het?

De Star League is een ambitieus toernooi dat als doel heeft om alle Nederlandstalige Pokémonsites te betrekken in één gigantisch toernooi. Het idee is losjes deels gebaseerd op de Smogon Premier League (SPL), een Pokémon-competitie in de vorm van een soort voetbalcompetitie. De SPL is mateloos populair bij Engelstalige Pokémon-spelers en het idee erachter is gewoonweg té briljant om niet ook in de Lage Landen geïntroduceerd te worden.

De Star League is dus een soort voetbalcompetitie voor Pokémon, het is dus niet zo verwonderlijk dat er in de Star League tussen teams gestreden wordt om het kampioenschap. Elk team komt éénmaal tegen elkaar uit in de reguliere competitie, waarna de beste 4 teams in een play-off systeem uitmaken wie zich kampioen van de Star League mag noemen.

Advertenties
Interesse om te adverteren op Pokemeadow.nl?
Neem dan contact met ons op via info@pokemeadow.nl!