Beste bezoeker, Pokemeadow wordt op dit moment gerenoveerd. We proberen ervoor te zorgen dat je zoveel mogelijk content gewoon kunt bekijken. Mocht er een link niet werken, dan betekent dit dat deze sectie nog niet is gerenoveerd en daarom tijdelijk gesloten is.
Meadow Times

Het online Pokémonmagazine van Pokemeadow, de Meadow Times, is terug van weggeweest. Op 1 september verschijnt de 5e uitgave die vooral over de Star League zal gaan. Het blad zal een blik op alle teams werpen, interviews bevatten met de managers over wat hun verwachtingen zijn voor het eerste seizoen van deze prestigieuze competitie en natuurlijk een uitgebreide voorbeschouwing bevatten over wat hopelijk een spectaculair toernooi gaat worden!

Natuurlijk bevat deze uitgave niet alleen artikelen over de Star League. Zoals gebruikelijk nemen onze beste spelers enkele Pokémon onder de loep zodat jij alles te weten komt over hoe je ze het beste kunt gebruiken in gevechten. Deze uitgave bevat strategieŽn voor onder andere Jirachi en Nidoking. Ook is er aandacht voor de wat meer casual zaken: zo is er een stuk over de mythes uit de Pokémonwereld. Hoe zat het ook alweer met Ho-Oh en de Tin Tower? Wat was nou het verhaal achter de monsterlijke Kyurem voor wie alle inwoners van Lacunosa Town zo doodsbang zijn? Ook presenteren we onze top 5 van anime afleveringen in een artikel dat bol staat van de nostalgie.

Geschreven door Swellow op 10-08-2011 news | Commentaar (2)
Commentaar

Dit is een ander comment!

Dit is een comment.

Advertenties
Interesse om te adverteren op Pokemeadow.nl?
Neem dan contact met ons op via info@pokemeadow.nl!